Când va fi lansat şi cum se numeşte imnul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, sâmbătă, că, înaintea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, va fi lansat imnul oficial al Ligii 1.

95 afișări
Imaginea articolului Când va fi lansat şi cum se numeşte imnul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal

Când va fi lansat şi cum se numeşte imnul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal

Imnul este compus şi interpretat de către Ştefan Stan şi se va numi „România, te iubesc!”.

„Sâmbătă, 5 octombrie 2019, pe Arena Naţională, în deschiderea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a 12-a din Casa Liga 1, vom fi martorii unui eveniment de excepţie. Iar asta pentru că va fi lansat imnul oficial al competiţiei, intitulat "România, te iubesc!”, compus şi interpretat de către Ştefan Stan. Astfel, Imnul îşi va începe, sperăm, un drum către inimile fanilor, putând fi apoi ascultat la toate meciurile competiţiei Casa Liga 1, care se alătură astfel unor importante întreceri din fotbalul european, care au imn oficial, dintre care Serie A e cea mai cunoscută”, este anunţul făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici