Cannavaro revine pe teren în două luni

Căpitanul echipei naţionale a Italiei, Fabio Cannavaro, a fost operat, miercuri dimineaţă, la Viena, după accidentarea suferită la glezna stângă şi va reveni pe teren în aproximativ două luni.

103 afișări
Imaginea articolului Cannavaro revine pe teren în două luni

Cannavaro revine pe teren în două luni (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă se va simţi bine, jucătorul formaţiei Real Madrid va părăsi în această seară spitalul din Viena şi va merge în cantonamentul Italiei de la Baden, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

Cannavaro, în vârstă de 34 de ani, s-a accidentat la glezna stângă la antrenamentul de luni şi nu va evolua la Campionatul European, care va începe sâmbătă. Câştigător al Balonului de Aur în 2006, Cannavaro a rămas întins pe teren timp de 20 de minute după un contact cu Giorgio Chiellini, în timpul unui meci de antrenament. Fabio Cannavaro a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spitalul din Modling, pentru a fi supus unui control medical amănunţit. Apoi jucătorul a fost dus la un spital din Viena.

Căpitanul naţionalei Italiei şi-a declarat însă intenţia de a reveni în cantonamentul de la Baden, pentru a-şi susţine moral colegii înaintea partidelor din grupa C. Italia întâlneşte Olanda (9 iunie), România (13 iunie) şi Franţa (17 iunie).

Selecţionerul Roberto Donadoni l-a chemat la lot pe fundaşul central al echipei AC Fiorentina, Alessandro Gamberini, pentru a-l înlocui pe Cannavaro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici