Capello: John Terry nu mai este căpitanul Angliei

Antrenorul echipei naţionale a Angliei, Fabio Capello, a anunţat, vineri, că John Terry nu mai este căpitanul primei reprezentative, ca urmare a scandalului în care acesta a fost implicat în ultima săptămână, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federaţiei Engleze de Fotbal (FA).

18 afișări
Imaginea articolului Capello: John Terry nu mai este căpitanul Angliei

Capello: John Terry nu mai este căpitanul Angliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După ce am analizat mult situaţia, am decis că este cel mai bine să-i retrag banderola de căpitan jucătorului John Terry. În calitatea sa de căpitan al echipei naţionale, John Terry a avut un comportament pozitiv. Totuşi, trebuie să iau în calcul alte considerente şi ceea ce este mai bine pentru naţionala Angliei. În luarea deciziei am fost influenţat de ceea ce am crezut eu că este mai bine pentru naţionala Angliei", a precizat Fabio Capello în comunicatul citat.

Cappello menţionează, de asemenea, că John Terry a fost primul notificat de această decizie. "Când i-am acordat lui John Terry banderola de căpitan, am desemnat şi al doilea, şi al treilea căpitan. Nu există motive să modific aceste alegeri", a mai spus selecţionerul Angliei.

Potrivit presei engleze, banderola de căpitan al naţionalei Angliei va fi preluată temporar de Rio Ferdinand.

Jucătorul echipei Chelsea, John Terry (29 de ani), se află de o săptămână în centrul unui scandal mediatic, după ce presa engleză a dezvăluit că internaţionalul englez a lăsat-o însărcinată pe iubita lui Wayne Bridge, coechipierului său de la naţionala Angliei, şi a făcut aranjamentele necesare pentru ca tânăra să facă o întrerupere de sarcină, în toamna anului trecut. Esta vorba de Vanessa Perroncel (28 de ani), un model din Franţa, care era cea mai bună prietenă a soţiei lui Terry, Toni.

În plus, publicaţia Daily Mirror a scris, joi, că John Terry a avut o relaţie şi cu soţia unui alt fotbalist din Premiership, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Conform sursei citate, Terry a avut o relaţie cu o femeie care a fost căsătorită mai mulţi ani cu un fotbalist de top din Anglia, cu care are trei copii. "John a mai avut relaţii extraconjugale şi inevitabil acum ies la iveală", a declarat un apropiat al jucătorului.

Terry a recunoscut că şi-a înşelat în repetate rânduri soţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici