Capello: Mutu ar fi fost perfect pentru AS Roma

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, care a făcut o referire la campionatul Italiei, a declarat că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, ar fi fost perfect pentru AS Roma, informează agenţia Calciomercato.

14 afișări
Imaginea articolului Capello: Mutu ar fi fost perfect pentru AS Roma

Capello: Mutu ar fi fost perfect pentru AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

"Ronaldinho a găsit mediul ideal pentru a renaşte, acum AC Milan este o echipă de titlu. Nu este şi cazul Fiorentinei, însă aceasta este echipa care mă intrigă cel mai mult şi poate ajunge între primele. Juventus are un echilibru bun, are jucători buni, iar Poulsen este o valoare adăugată. Totti a avut dreptate, AS Roma mai are nevoie de alţi jucători, iar Mutu ar fi fost perfect. Mourinho (n.r. - antrenorul echipei Inter Milano, Jose Mourinho) are nevoie de timp", a spus Capello.

Capello l-a antrenat pe Mutu la Juventus Torino, în sezonul 2005/2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici