Căpitanul naţionalei de handbal a Turciei a fost găsit mort sub dărâmături, alături de soţia însărcinată

Handbalul turc şi european deplânge moartea căpitanului echipei naţionale a Turciei, Cemal Kütahya. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit sub dărâmături, după 7 zile de la cutremurele ce au afectat 10 oraşe din Turcia.

4480 afișări
Imaginea articolului Căpitanul naţionalei de handbal a Turciei a fost găsit mort sub dărâmături, alături de soţia însărcinată

Căpitanul naţionalei de handbal a Turciei a fost găsit mort sub dărâmături, alături de soţia însărcinată

Cemal Kütahya, fiul său în vârstă de 5 ani, Çınar, soţia sa însărcinată, Pelin, şi soacra Nurten Mutlu au fost găsiţi sub rămăşiţele casei lor din Hatay, la şapte zile după cutremur.

Kütahya a fost căpitanul echipei naţionale de handbal a Turciei şi al echipei naţionale de handbal pe plajă şi a fost cel mai bun marcator la europenele de beach handball din 2019 şi 2021.

Cemal Kütahya a jucat ultima dată la Clubul Sportiv Özel Vefakent Hatay Büyükşehir Belediyesi, iar echipa sa a ocupat primul loc în Superliga turcă.

În total, Kütahya a avut peste 150 de selecţii naţionale la handbal în sală şi pe plajă.

Jucătorii şi echipa de antrenori de la Özel Vefakent Hatay Büyükşehir Belediyesi Sports Club au fost afectaţi de cutremur, dar au reuşit să supravieţuiască. Totuşi, cutremurul a afectat mai mulţi jucători, arbitri, antrenori şi manageri din comunitatea de handbal din regiune.

În aceste momente dificile, Federaţia Europeană de handbal (EHF) a transmis condoleanţe familiei sale extinse, prietenilor şi coechipierilor, clubului său Hatay şi federaţiei turce de handbal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici