Carlo Ancelotti a acceptat să fie antrenorul echipei Everton. Când va fi anunţat oficial

Tehnicianul italian Carlo Ancelotti s-a înţeles cu formaţia din Premier League, Everton. Potrivit mirror.co.uk, antrenorul în vârstă de 60 de ani va fi prezentat oficial în următoarele 24 de ore şi va semna un contract pe o perioadă de trei ani şi jumătate, până în iunie 2023.

74 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti a acceptat să fie antrenorul echipei Everton. Când va fi anunţat oficial

Carlo Ancelotti a acceptat să fie antrenorul echipei Everton. Când va fi anunţat oficial

Ancelotti va fi pe stadionul Goodison Park la meciul de sâmbătă, 21 decembrie, din Premier League, contra celor de la Arsenal.

Aceeaşi sursă notează că fostul tehnician al echipei din Italia, Napoli, îşi va intra în drepturi în a doua zi de Crăciun, la 26 decembrie, în faţa grupării Burnley.

Conducerea celor de la Everton vrea să îl transforme pe Carlo Ancelotti în unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Europa, salariul anual va fi aproximativ 11,5 milioane de lire (13,5 milioane de euro)

Carlo Ancelotti s-a despărţit de vicecampioana Italiei, Napoli, imediat după ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, victoria în faţa echipei din Belgia, Genk, scor 4-0. Clubul a anunţat despărţirea de tehnicianul în vârstă de 60 de ani pe conturile de socializare.

"Clubul Napoli a decis să îl revoce din funcţia de manager tehnic al primei echipe pe domnul Carlo Ancelotti. Relaţia de prietenie şi respect reciproc între preşedintele Aurelio De Laurentiis şi Carlo Ancelotti rămâne intactă", a transmis clubul Napoli, pe pagina oficială de Twitter.

Ancelotti a pregătit echipa napoletană de la începutul sezonului 2018-2019, la finalul căruia a încheiat pe locul secund în Serie A. În acest sezon, gruparea patronată de Aurelio De Laurentiis a înregistrat o serie de rezultate negative, după 15 etape, cu Ancelotti pe banca tehnică, Napoli ocupa locul 7, cu 21 de puncte.

Tehnicianul italian a plecat de la echipă, după ce a calificat-o în optimile Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe FC Barcelona.

Acum Napoli este antrenată de fostul tehnician al grupării AC Milan, Gennaro Gattuso.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici