Carlos Alcaraz va conduce echipa Spaniei la finala Cupei Davis din 2023

Carlos Alcaraz a fost anunţat luni ca făcând parte din echipa Spaniei ce va evolua în finala Cupei Davis, alături de Alejandro Davidovich Fokina şi Roberto Bautista Agut.

369 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz va conduce echipa Spaniei la finala Cupei Davis din 2023

Alcaraz a reprezentat deja Spania în Cupa Davis, dar nu a jucat niciodată în finala competiţiei. Spaniolul a ales să joace pentru Spania la doar câteva zile după ce a câştigat US Open anul trecut.

Debutul său nu a fost unul de succes, fiind învins de canadianul Felix Auger-Aliassime. Ulterior a fost nevoit să renunţe să joace pentru pentru Spania în finala Cupei Davis, mai târziu în acel an, din cauza unei accidentări.

Căpitanul echipei, David Ferrer l-a nominalizat şi anul acesta în echipă, Alcaraz fiind cel mai bine clasat jucător din echipa Spaniei, care îl mai are în componenţă pe Alejandro Davidovich Fokina, alături de experimentatul veteran Roberto Bautista Agut şi de specialistul în dublu Marcel Granollers.

Finala Cupei Davis se va juca în două etape. În prima etapă, echipele se vor lupta în faza grupelor pentru a obţine un loc în faza eliminatorie. Acest lucru se va întâmpla în septembrie, iar echipele care se vor califica pentru faza eliminatorie vor juca în noiembrie.

Tot luni, Andy Murray a fost la rândul lui ales să joace pentru Marea Britanie, în echipa de Cupă Davis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici