Carmen Amariei: Am semnat un contract pe un an cu campioana Europei, Viborg HK

Componenta naţionalei de handbal feminin a României, Carmen Amariei, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a semnat un contract pe un an cu campioana Europei, formaţia daneză Viborg HK, la care mai evoluează şi Cristina Vărzaru.

70 afișări
Imaginea articolului Carmen Amariei: Am semnat un contract pe un an cu campioana Europei, Viborg HK

Carmen Amariei: Am semnat un contract pe un an cu campioana Europei, Viborg HK (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt super fericită, de mult am dorit să joc la Viborg. Acum am ajuns în sfârşit acolo şi poate este cu atât mai important după problemele pe care mi le-a făcut Hypo Viena, anulând contractul semnat acum două luni. Este o mare bucurie că am găsit atât de repede o soluţie, care este excelentă, pentru că nu voi juca la orice club, ci la campiona Europei", a precizat Carmen Amariei.

Componenta naţionalei României urmează să se prezinte la noua sa echipă pe 22 iulie.

În urmă cu câteva zile, Carmen Amariei a fost anunţată de conducerea clubului Hypo Viena să nu se mai prezinte la reunirea formaţiei din 5 iulie, deşi semnase cu aceasta un contract pe un an.

Oficialii grupării austriece au dorit să renunţe la serviciile româncei, după demisia managerul formaţiei campioane a Austriei, Gunnar Prokop, din 30 iunie, care a renunţat la funcţie după 38 de ani de activitate la club, tocmai din cauza unor neînţelegeri privind transferul a patru jucătoare, printre care s-a aflat şi Amariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici