Caroline Wozniacki, asaltată de mesaje de la români după ce a făcut-o trişoare pe Monica Niculescu| FOTO

Caroline Wozniacki, cea mai bună tenismenă a lumii, şi-a atras furia românilor după ce a făcut scandal joi seară, în meciul de la Doha cu Monica Niculescu (7-5, 6-1). Wozniacki a acuzat-o de lipsă de fair-play pe Niculescu, atât în timpul partidei, cât şi la final, iar incidentul a stârnit reacţii virulente.

5928 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki, asaltată de mesaje de la români după ce a făcut-o trişoare pe Monica Niculescu| FOTO

Caroline Wozniacki, asaltată de mesaje de la români după ce a făcut-o trişoare pe Monica Niculescu| FOTO

Wozniacki i-a reproşat arbitrului că o incomodează ţipetele scoase de Niculescu în timpul punctelor, pe care le-a şi imitat, apoi s-a plâns că românca foloseşte de fiecare dată metode nesportive. De parcă nu era de ajuns, daneza a reluat afirmaţiile şi în interviul acordat la final. Monica s-a arătat deranjată de acuzele care i s-au adus, iar fanii români au făcut front comun cu jucătoarea născută la Slatina. Aceştia au luat cu asalt pagina de Facebook a liderului WTA, care nu a mai primit atât de multe mesaje din ziua în care a câştigat Australian Open. Iată câteva dintre criticile dure postate în cronologia Carolinei.

TITLURILE ZILEI

"Un număr 1 ieftin! Ce mai ziceai dacă jucai cu Şarapova sau Azarenka (n.r. două jucătoare recunoscute pentru ţipetele puternice din timpul meciurilor)? Crezi că Federer sau Serena ar avea aşa o lipsă de respect faţă de adversari, spunând că pot câştiga doar trişând?"

"Wozniacki e o jucătoare de nimic! Câştigă numai cu trucuri! Atunci când e condusă, merge la toaletă, se dă accidentată sau se ceartă cu arbitrul".

Fotografii cu mesajele românilor, pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici