Caroline Wozniacki merge în turul secund la Australian Open

Caroline Wozniacki a demarat lin în cursa pentru apărarea trofeului de la Australian Open, cu o victorie în minimum de seturi în faţa belgiencei de pe poziţia 52 WTA, Alison Van Uytvanck, 6-3, 6-4.

154 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki merge în turul secund la Australian Open

Caroline Wozniacki merge în turul secund la Australian Open

Deţinătoarea trofeului a lovit câştigător de 21 de ori, având nevoie de o oră şi 33 de minute pentru a tranşa duelul din primul tur şi a avansa spre o confruntare în turul doi cu suedeza Johanna Larsson, beneficiara abandonului bielorusei Lapko, la scorul de 7-6(5), 3-0. Revenită pe arena Rod Laver, dar cu semne de întrebare legate de forma fizică, de manieră similară situaţiei lui Rafael Nadal, daneza a reuşit şi ea, la fel ca şi ibericul, să convingă la meciul de debut, cu o bună acoperire a terenului, lovituri eficiente, un raport între loviturile câştigătoare şi greşelile neforţate încurajator (21-16) şi un procentaj impresionant la punctele câştigate în spatele primului serviciu, de 78%.

Meciul a fost un veritabil test, Van Uytvanck reuşind multe scurte şi ruperi de ritm care au forţat-o pe Caroline să rămână alertă. "A fost dificil, cred că ea a jucat foarte bine, mai ales în primul set. Mă bucur că am reuşit break-ul devreme, m-am agăţat de asta pe mai departe. Vă mulţumesc pentru primire, mă faceţi să mă simt cu adevărat specială şi special. Este incredibil să revin aici", le-a spus daneza, favorită trei la ediţia din 2019, fanilor prezenţi în arenă pentru partidele din sesiunea de seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici