Caroline Wozniacki şi Li Na, în semifinale la Australian Open

Numărul 1 mondial, Caroline Wozniacki, şi chinezoaica Li Na, favorita 9, au acces, marţi, în semifinalele Openului Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce au trecut de Francesca Schiavone (Italia), respectiv Andrea Petkovici (Germania).

48 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki şi Li Na, în semifinale la Australian Open

Caroline Wozniacki şi Li Na, în semifinale la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto)

Caroline Wozniacki, în vârstă de 20 de ani, a avut nevoie de două ore şi 24 de minute pentru a trece de Schiavone, învingătoarea de la Roland Garros de anul trecut şi a şasea favorită, scor 3-6, 6-3, 6-3. În urma accederii în semifinale, Wozniacki şi-a asigurat menţinearea pe primul loc în clasamentul WTA.

Li Na (numărul 11 mondial şi a noua favorită la Australian Open) a învins-o pe Andrea Petkovici, cu scorul de 6-2, 6-4, în 80 de minute de joc. Chinezoaica se află la a doua prezenţă consecutivă în semifinale la Australian Open, unde o va întâlni pe Wozniacki.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici