Cârstoiu poate reveni la meciul cu Pandurii

Mijlocaşul echipei FC Argeş, Monel Cârstoiu, ar putea reveni pe teren într-un meci din Liga I după şapte luni de indisponibilitate, chiar împotriva formaţiei Pandurii Târgu Jiu, după ce în partida tur a fost accidentat de atacantul Alexandru Piţurcă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9 afișări

Monel Cârstoiu a fost accidentat la partida tur de către atacantul Alexandru Piţurcă, el suferind o smulgere de ligamente şi fractură de peroneu. Cârstoiu ar putea evolua pentru aproximativ 20 de minute în partida de sâmbătă ce va avea loc la Piteşti. Totuşi, Cârstoiu nu va juca împotriva atacantului formaţiei Pandurii, Alexandru Piţurcă, deoarece acesta a fost exclus din lot chiar înaintea acestui meci.

Atacantul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Piţurcă, a declarat, marţi, că a fost exclus din lot pentru că a solicitat conducerii clubului să i se achite restanţele financiare şi nu exclude varianta despărţirii de gruparea gorjeană.

În acest retur, mijlocaşul echipei piteştene a evoluat în mai multe meciuri la echipa a doua a Argeşului pentru reacomodare.

Patronul grupării argeşene, Cornel Penescu, este de părere că antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, va dori să se răzbune pe FC Argeş. "Pentru mine este mai important meciul cu Pandurii decât Austria - România. Aş vrea ca echipa naţională să învingă, dar pentru noi este important să obţinem prima victorie din retur. Va fi un meci la fel de greu ca cel cu Steaua, poate şi mai greu. Cârţu vine cu ambiţii mari pentru că se ştie cum a plecat de la FC Argeş, în condiţii nu tocmai plăcute pentru el. Noi nu ne gândim decât la victorie şi sperăm ca publicul să prezent ăn număr mare pentru a susţine echipa", a spus Penescu.

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, consideră că meciul cu Pandurii Târgu Jiu este cel mai important din acest retur. "Pentru noi, partida cu Pandurii este cea mai importantă a sezonului. Avem mare nevoie de victorie, prima din acest sezon, care să ne readucă încrederea în propriile forţe. Când spun că meciul cu Pandurii este cel mai important al sezonului, nu exagerez cu nimic; echipa din Târgu Jiu este în criză de puncte şi luptă pentru a evada din zona periculoasă. Sunt sigur că vor veni la Piteşti pentru a-şi vinde scump pielea, şi de aici va fi un meci deosebit de disputat", a declarat Badea.

Partida FC Argeş - Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici