Cartianu: Nu cred că Popescu are şanse să câştige

Grigore Cartianu, redactor-şef al Adevărul, a declarat pentru MEDIAFAX, după ce Gică Popescu a spus că va da în judecată Gazeta Sporturilor şi Adevărul pentru prejudiciu de imagine, că este "dreptul lui să dea în judecată pe cine vrea", dar că nu crede că fostul internaţional are şanse să câştige.

27 afișări
Imaginea articolului Cartianu: Nu cred că Popescu are şanse să câştige

Cartianu: Nu cred că Popescu are şanse să câştige (Imagine: www.adevarul.ro)

"Gică Popescu are dreptul să dea în judecată pe cine vrea, dar nu cred că are vreo şansă să câştige. Hârtia pe care a primit-o de la CNSAS nu anulează alte hârtii semnate de el pentru Securitate. Dacă va demonstra prin probe grafologice, în cadrul procesului, că nu el a scris acele informări, abia atunci va avea şanse să câştige, situaţie de care, însă, mă îndoiesc", a precizat Cartianu.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a făcut plângere penală împotriva lui Mihail Bumbeş, cel care a dat publicităţii rapoarte din dosarul său la CNSAS, şi că apoi va acţiona în instanţă publicaţiile Adevărul şi Gazeta Sporturilor (GSP) şi redactori care au scris despre acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici