Cârţu a fost suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat, miercuri, pe antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, cu două etape de suspendare şi cu o penalitate financiară de 3.200 de lei pentru eliminarea din incinta terenului la meciul cu CFR Cluj.

15 afișări
Imaginea articolului Cârţu a fost suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină

Cârţu a fost suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul a fost trimis în tribună la partida de pe teren propriu cu CFR Cluj (scor 2-1), în urma injuriilor aduse arbitrului asistent Octavian Şovre.

Cârţu a fost trimis în tribună constant la ultimele trei meciuri de pe teren propriu ale echipei Pandurii, cele cu FC Vaslui, Gloria Bistriţa şi CFR Cluj, în deplasare fiind suspendat la partidele cu Poli Iaşi şi cu Universitatea Craiova din Cupa României.

Cârţu a stat pe banca echipei Pandurii pe toată durata jocului doar la partidele cu Rapid, Universitatea Craiova şi Farul Constanţa.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a mai decis: sancţionarea antrenorului echipei Progresul, Marius Şumudică, cu două etape de suspendare şi penalitate financiară 2.140 lei pentru injurii adresate arbitrului jocului de pe teren propriu cu FCM Bacău; sancţionarea antrenorului formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Florin Marin, cu două etape şi 2.140 lei amendă pentru eliminarea din incinta terenului de joc, la partida din deplasare cu FC Ploieşti; sancţionarea preşedintelui clubului FC Bihor, Alexandru Toth, cu o lună de suspendare şi 6.000 lei penalitate financiară pentru injurii aduse brigăzii de arbitri la partida de pe teren propriu cu Internaţional Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici