Cârţu a renunţat la şase jucători din lot

Tehnicianul Sorin Cârţu a anunţat, joi, că şase jucători care au făcut parte din lotul echipei Pandurii în tur au au efectuat antrenamente cu această echipă nu se mai află în vederile sale.

11 afișări
Imaginea articolului Cârţu a renunţat la şase jucători din lot

Cârţu a renunţat la şase jucători din lot (Imagine: Mediafax Foto)

Cei şase fotbalişti sunt Mugurel Dedu, Mădălin Popa, Liviu Mihai, Adrian Nalaţi, Nicolas Alnoudji şi Yuri Tsigalco.

"Dedu, Popa, Liviu Mihai, Nalaţi, Tsigalko şi Alnoudji nu intră în calculele mele. Eu mă gândesc la 23-24 de jucători de câmp şi am mai lăsat aşa un loc acum în lot. Sunt vreo 23 în situaţia de acum şi ar mai fi loc pentru un fundaş central unde mai încercăm să găsim pe cineva. O primă imagine asupra acestui lot mi-o voi face acum în primul cantonament. Vedem cum se comportă acum şi mai este loc de întors, poate mai renunţăm după primul stagiu şi la alţii şi mai aducem, rămânde de văzut ce va fi", a spus Cârţu.

El a precizat că nu poate lucra cu foarte mulţi jucători, de la începutul anului având câte 40 la antrenamente şi spune că şi din acest motiv a mai renunţat la o parte din ei: "Am fost dispus să lucrez cu mai mulţi jucători la începutul pregătirii, dar pentru o perioadă de trecere. Nu pot să prejudiciez interesul echipei pentru că e foarte greu să antrenezi 40 de jucători".

Dacă cinci dintre jucătorii puşi pe lista de transfer sunt fotbalişti care au fost în lot şi în tur, portarul Yuri Tsigalco s-a antrenat doar cu Pandurii, el evoluând în tur la formaţia de liga a treia Energia Rovinari. Bielorusul avea unele nemulţumiri şi a refuzat să plece în cantonament cu Pandurii, deşi fusese propus de antrenorul cu portarii Silviu Lung pentru a face parte din lot.

Sorin Cârţu a precizat că nu va lua niciun jucător cu forţa, mai ales dacă acesta are unele nemulţumiri. "Căutăm un alt treilea portar pentru că Tsigalko era şi el în vederea noastră să meargă în cantonamente dar are supărări şi nu ştiu ce vrea. Dacă e supărat nu mai apelăm la el. Nu e ţinut nimeni cu forţa aici, pentru că s-a văzut că, dacă clubul e în stare stare să renunţe la un jucător de tipul lui Iordache, pentru că era supărat şi el, renunţă şi la Yuri. Cine e supărat şi nu doreşte să fie cu noi nu e obligat să meargă, noi nu violăm intimitatea nimănui", a explicat tehnicianul.

Conducerea clubului va analiza în zilele următoare situaţia celor şase jucători din lot şi va decide împreună cu aceştia dacă se vor rezilia contractele sau vor merge sub formă de împrumut la alte echipe din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici