Cârţu a semnat un contract pe doi ani şi opt luni cu Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul Sorin Cârţu a semnat, marţi, un contract valabil doi ani şi opt luni cu gruparea Pandurii Târgu Jiu, unde îi va avea ca secunzi pe Mircea Irimescu, Ştefan Cioacă şi Silviu Lung.

15 afișări
Imaginea articolului Cârţu a semnat un contract pe doi ani şi opt luni cu Pandurii Târgu Jiu

Cârţu a semnat un contract pe doi ani şi opt luni cu Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Am căzut de comun acord cu preşedintele Condescu pentru preluarea funcţiei de antrenor principal la Pandurii. Este un contract care se va derula pe doi ani şi opt luni, deci perioada rămasă până la finalul sezonului plus încă doi ani. Este un proiect pe termen lung cum a dorit domnul preşedinte pe care vreau să-l duc la bun sfârşit şi să facem o treabă bună", a spus Cârţu, care a menţionat că îi cunoaşte deja pe jucătorii gorjeni.

Ultima echipă antrenată de Cârţu a fost Dacia Mioveni, în sezonul trecut.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a anunţat, luni seară, că a ajuns la un acord cu antrenorul Eugen Neagoe în ceea ce priveşte rezilierea contractului acestuia cu gruparea din Liga I.

Condescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă în care a fost prezentat noul antrenor, Sorin Cârţu, că s-a despărţit pe cale amiabilă de tehnicianul Eugen Neagoe.

"Am încheiat o etapă din parcursul echipei Pandurii pentru care nu avem să regretăm absolut nimic. Am avut o întâlnire cu Eugen Neagoe şi cu staful lui tehnic şi am stabilit toate elementele legate de încheierea pe cale amiabilă a contractului cu noi. I-am mulţumit şi îi mulţumesc şi acum pentru ceea ce a făcut la Pandurii cât a fost antrenor principal. Acum va începe o altă etapă pentru noi, iar Eugen Neagoe i-a predat ştafeta acum domnului Cârţu", a spus Condescu.

Oficialul gorjean a precizat că nu a contat în despărţirea de fostul antrenor părerea jucătorilor şi că aceştia nici nu au fost consultaţi: "Ne-am despărţit de Eugen Neagoe în termeni amiabili şi am convenit să încheiem contractul pe calea negocierii. Şi nici dacă ar fi fost alte opţiuni nu ne-am fi despărţit duşmani. A fost reziliere a contractului de comun acord. Nu e vorba nici de demitere şi nici de demisie. Nici nu contează cine a venit cu propunerea, ci doar rezultatul final. Nu a contat părerea jucătorilor pentru că ei au fost liberi şi nu m-am consultat cu ei. Pentru că aceste lucruri nu au legătură cu ei. Noi nu ne-am despărţit de nimeni în condiţii de conflict".

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Eugen Neagoe, şi noul tehnician al gorjenilor, Sorin Cârţu, s-au întâlnit marţi după-amiază, înainte de antrenamentul echipei, pentru a purta o discuţie privind jucătorii din lot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici