Cârţu despre amicalul cu Ujpest: A fost bine dar nu edificator

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, a declarat, după meciul câştigat de gorjeni în faţa formaţiei Ujpest FC, că acest joc nu a fost unul deosebit de spectaculos şi edificator, mai ales din cauza oboselii acumulate de fotbaliştii săi în ultimele zile.

9 afișări
Imaginea articolului Cârţu despre amicalul cu Ujpest: A fost bine dar nu edificator

Cârţu despre amicalul cu Ujpest: A fost bine dar nu edificator (Imagine: Sorin Cârţu/Mediafax Foto)

"A fost bine, dar nu edificator mai ales că aveam şi o stare de oboseală la echipă, din cauza jocului pe care l-am avut marţi la Târgu Jiu, plus a deplasării care a fost destul de obositoare şi lungă. Am făcut aproape două zile numai pe autocar, dar cu toate acestea jucătorii mei s-au mişcat destul de bine. Să vedem în continuare şi dacă vom face progrese", a spus Cârţu.

Pandurii Târgu Jiu a învins, joi, într-un meci amical, cu scorul de 3-1, formaţia Ujpest FC, adversara Stelei în turul doi preliminar al Ligii Europa. Pentru Pandurii au marcat Ribici '83, Raskovici '85 şi Luţu '87, în timp ce golul formaţiei Ujpest a fost înscris de Kabat '56.

"Nu a fost decât un meci obişnuit de verificare în care am urmărit să vedem la lucru echipa în acest stadiu al pregătirii. Nu putem spune mare lucru pentru că suntem abia la început şi nici nu se poate spune că a fost un joc deosebit de spectaculos. Suntem într-un stadiu de pregătire de început şi am vrut să văd jocul nostru şi de aceea l-am considerat un meci de pregătire şi am făcut şi două echipe echilibrate. Valoric am ales două formaţii apropiate pentru repriza I dar şi a doua", a explicat antrenorul gorjenilor, care a trimis pe teren şi un jucător care abia a venit la probe la Pandurii, sârbul Vladimir Ribic.

Cârţu a explicat că întoarcerea rezultatului pe final de meci s-a datorat şi unei eliminări a unui fundaş al gazdelor care l-a faultat dur pe Rusu intrând cu ambele picioare în faţă.

"Nu pot să dau o părere exactă a ceea ce a fost la acest meci pentru că a mai fost şi eliminarea fundaşului lor şi am jucat şi 11 la 10 şi atunci s-a dezechilibrat meciul şi ei n-au mai putut să ne blocheze. Dar, per total, am fost mulţumit de atitudinea lor. În special de cum s-a jucat în prima repriză, a fost un joc alert şi pentru acest stadiu de pregătire s-au mişcat destul de bine. Rămâne să vedem în continuare ce vom face", a mai spus Cârţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici