Cârţu: Dinamo e favorită la meciul cu Pandurii

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, marţi, că echipa Dinamo Bucureşti porneşte favorită în partida din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

37 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Dinamo e favorită la meciul cu Pandurii

Cârţu: Dinamo e favorită la meciul cu Pandurii (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Echipa a intrat de ieri (n.r. - luni) în cantonament şi acum ne pregătim pentru meciul cu Dinamo. E un meci important pentru noi şi avem nevoie de linişte pentru a ne pregăti. Nu ne mai gândim la meciul din etapa trecută acum, dar la cum s-a jucat la Galaţi e bun şi egalul obţinut acolo. Acum, la meciul cu Dinamo, încercăm să luăm ceva, un punct sau toate trei. Nu putem şti nimic dinainte când jucăm cu Dinamo, e Dinamo şi e favorită la acest meci", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a precizat că jucătorii Cosmin Tilincă şi Ibon Perez Arrieta au fost trimişi la echipa a doua a clubului, deşi au făcut parte din lotul de la Galaţi, pentru că avea la dispoziţie prea mulţi atacanţi. "Pe Arrieta şi Tilincă i-am trimis să se pregătească la Pandurii II pentru că avem prea mulţi atacanţi în lot", a menţionat antrenorul, care a adăugat că vor reveni Jaka Stromajer, Adrian Rusu şi Florin Hidişan, care au fost suspendaţi în meciul cu Oţelul Galaţi, încheiat la egalitate, scor 1-1, precum şi Kamara, care s-a confruntat cu probleme medicale.

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a pus în vânzare aproximativ 1.000 de bilete pentru partida cu Dinamo, toate locurile fiind la peluze, deoarece locurile de la cele două tribune sunt ocupate de abonaţii clubului, preţul unui tichet de acces fiind de 20 de lei.

De asemenea, oficialii grupării gorjene au anunţat că femeile şi copii nu vor beneficia de gratuităţi din cauză că partida este considerată de risc maxim.

Partida Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti se va disputa joi, de la ora 20.30, pe stadionul "Municipal - Tudor Vladimirescu", în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici