Cârţu: După jocul bun pe care l-am prestat, rezultatul de egalitate este nedrept

Antrenorul Sorin Cârţu consideră că formaţia Pandurii ar fi meritat să obţină mai mult de o remiză din partida, din deplasare, cu CFR Cluj (1-1), ţinând cont de jocul bun prestat de elevii săi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"A fost un meci bun făcut de echipa mea. După prima repriză cred că 1-1 este cel mai nedrept rezultat, pentru că am fost net superiori. Repriza a doua am început timoraţi, nu am mai avut posesia din prima parte, însă şi atunci am avut o ocazie prin Grecu. Un alt jucător cu mai multă experienţă cred că ar fi marcat în acea fază. Pentru CFR ar fi fost foarte greu să revină. Este un rezultat care ne salvează de retrogradare din puncte vedere matematic, dar la jocul care l-am presat scorul de 1-1 este nedrept. Mai am un meci cu Oţelul, în care vreau să facem un joc bun, iar băieţi să îşi ia bani pentru că sunt 23 de puncte care nu fost plătite", a punctat Cârţu

Tehnicianul a făcut câteva referiri legate de faptul că a fost apostrofat de mai multe ori pe parcursul meciului de fanii echipei clujene: "Au învăţat ceva de la Dinamo, este o influenţă dinamovistă. Dacă eşti la fotbal nu poţi să ai doar partizani".

Cârţu s-a declarat nemulţumit şi de prestaţia centralului Florin Ghimbăşan, care a fost în opina sa una modestă. "A fost un arbitraj modest, golul marcat de CFR Cluj cred că a fost din ofsaid. Una este când eşti echipă mare şi alta este când eşti una mică", a completat tehnicianul gorjenilor.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici