Cârţu este convins că Bute îşi va păstra centura IBF

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este convins de succesul pugilistului român Lucian Bute în partida cu irlandezul Brian Magee.

16 afișări
Imaginea articolului Cârţu este convins că Bute îşi va păstra centura IBF

Cârţu este convins că Bute îşi va păstra centura IBF (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Îi ţin pumnii lui Bute. Sunt impresionat de cariera lui. A ştiut să-şi exploateze şansa. Apreciez tăria pe care a avut-o să plece din ţară. El este un mare campion, la modul cum se comportă şi la modul cum a evoluat la categoria lui. Sunt sigur că îşi va menţine centura. Îl văd de la meci la meci că este în progres", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a menţionat că îi apreciază în mod deosebit pe cei care practică sporturi individuale. "Am un mare respect pentru cei care fac sporturi individuale. La fotbal, handbal, volei te mai ajută coechipierul. La sportul individual eşti singur, numai pe puterile tale şi toată reuşita este a ta. Toate sacrificiile sunt făcute numai de tine, nu şi de altul", a explicat Cârţu.

Lucian Bute (31 de ani) îşi va pune în joc centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şaptea oară, sâmbătă, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici