Cârţu: În atac mai avem unele probleme

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, că formaţia sa mai trebuie să-şi întărească ofensiva prin aducerea unor jucători care să creeze o concurenţă mare în atac, situaţia fiind destul de clară în apărare şi la mijloc.

11 afișări
Imaginea articolului Cârţu: În atac mai avem unele probleme

Tehnicianul Sorin Cârţu (Imagine din arhivă; Mircea Roşca/Mediafax Foto)

După plecarea atacantului Alexandru Piţurcă, devenit liber de contract, compartimentul ofensiv al echipei Pandurii îi mai are pe Raskovic, Tilincă şi Arrieta. "Compartimentul de atac este cel care ne interesează să-l mai întărim. Vrem să fie o mai mare concurenţă pentru că aşa se realizează şi o mai mare eficienţă în exprimarea jucătorilor de atac. În situaţia în care nu ne mulţumesc cei pe care îi avem acum, mai avem timp să vedem şi alţii. Toată perioada care mai rămâne până la reluarea campionatului este una de evaluare şi nu vrem să greşim nici faţă de jucători dar nici faţă de investiţiile pe care vrem noi să le facem. Cred că în compartimentul de apărare şi la mijloc lucrurile sunt destul de clare dar în atac mai avem unele probleme care de fapt s-au şi văzut în returul campionatului trecut", a spus Cârţu.

Plecarea lui Piţurcă după rezilierea contractului cu Pandurii este considerată de tehnician ca fiind o pierdere pentru gorjeni, Cârţu explicând că orice jucător care pleacă dereglează omogenitatea lotului: "E normal ca orice jucător care pleacă să fie o pierdere, mai ales dacă a jucat mai mult timp, lotul nu mai e la fel de omogen. Dar aşa a dorit el, aşa s-a exprimat, că nu mai vrea să stea, şi nu aveam ce face. Era înţelegerea lui cu clubul, de atunci de când a venit".

Formaţia Pandurii va susţine sâmbătă, pe stadionul Municipal, un alt joc şcoală prin care Sorin Cârţu, doreşte să se edifice asupra posibilităţilor jucătorilor. După meciul şcoală disputat între jucătorii din lot, se va încheia şi primul cantonament, fotbaliştii primind liber două zile, urmând să revină luni după-amiază la Târgu Jiu, pregătiţi de plecare în cel de-al doilea cantonament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici