Cârţu nu este mulţumit de jucătorii săi

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, ci doar de rezultatul obţinut în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-1.

10 afișări
Imaginea articolului Cârţu nu este mulţumit de jucătorii săi

Cârţu nu este mulţumit de jucătorii săi (Imagine: Mediafax Foto)

"Era de aşteptat un meci de luptă, între două echipe care îşi caută locul în clasament, aflate în foame de puncte. Jocul a fost echilibrat. Prestaţia noastră a fost influenţată de decizia greşită a arbitrului, care trebuia să dicteze penalti şi eliminare la faza premergătoare primului gol. A fost o greşeală majoră. Meritam măcar un rezultat de egalitate. Nu sunt mulţumit de echipă, ci de rezultat, pentru că ne-am recuperat punctele pierduite acasă, cu Internaţional. La penaltiul lui Fabron a fost insporaţia portarului nostru. Ceahlăul ne-a lăsat o impresie foarte plăcută, au încercat să joace cu mult tupeu, au conastuit cu răbdare, dar sunt, parcă, prea tineri, prea cruzi şi lipsiţi de experienţă. Oricum, dacă vor continua în această idee, vor face multe lucruri bune", a spus Cârţu.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, prin golurile marcate de Martinovici şi Nalaţi, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici