Cârţu: Nu mă mai interesează jucătorul Vasilache

Antrenorul Sorin Cârţu a declarat, luni, că nu-l mai interesează jucătorul Ciprian Vasilache precizând că acesta a refuzat să se deplaseze cu formaţia Pandurii Târgu Jiu la meciul cu Astra motivând că e accidentat.

23 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Nu mă mai interesează jucătorul Vasilache

Cârţu: Nu mă mai interesează jucătorul Vasilache (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu mă mai interesează jucătorul Vasilache. Nici dacă face antrenament, nici dacă nu face sau dacă e apt de joc. E cea mai gravă abatere să refuzi să participi la un joc oficial. I-am transmis că pe mine nu mă interesează discuţiile pe care jucătorul le are cu preşedintele Condescu vizavi de bani. Nu are voie să transmită în cadrul echipei tot ceea ce simte el. Să-şi rezolve problemele dar să nu vină cu astfel de probleme la echipă pentru că nu mai vreau să văd figuri", a declarat Cârţu.

Ciprian Vasilache s-a prezentat, luni, doar la antrenamentul de dimineaţă cu echipa, după-amiază lipsind de la pregătire.

Cârţu a mai precizat că l-a dorit foarte mult pe Vasilache în lot scoţându-l de pe lista de transfer.

"Vasilache a fost jucătorul pe care mi l-am dorit cel mai mult din lista cu disponibilizaţii vehiculată de presă şi acest lucru i-am transmis şi lui. Unii au înţeles greşit apropierea asta a mea de ei, d-aia e bine ca fiecare să-şi vadă de treaba lui", a explicat Cârţu care a precizat că şi-a cerut chiar scuze la mijlocaş după meciul cu Ujpest când a avut o ieşire nervoasă şi l-a jignit.

Sorin Cârţu a mai precizat că ecografia făcută de Vasilache i-a confirmat faptul că jucătorul nu are probleme grave.

"A făcut poză şi era exact ce am bănuit, nu are nici o problemă gravă să nu poată juca. Nu e nicio problemă dacă nu va juca Vasilache, şi anul trecut la fel s-a întâmplat, că nu joacă ăla, că nu joacă celălalt şi uite că ne-am clasat la un punct de obiectiv. Facem şi anul acesta, poate mai greu, dar o să-l facem. Dacă ar fi toţi uniţi şi ar înţelege situaţia s-ar face obiectivul mai detaşat, cu mai puţine emoţii, cum a fost Craiova sau Braşovul. Aşa o să jucăm până în ultimul momoment", a mai spus Cârţu.

Ciprian Vasilache s-a antrenat normal cu Pandurii în stagiul din Austria şi la revenirea în ţară însă după jocul şcoală de joia dinaintea partidei cu Astra, a acuzat unele dureri inghinale, medicul echipei recomandând o pauză de la efort de patru zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici