Cârţu: O să ne fie bine, dacă suntem arbitraţi corect

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, sâmbătă seară, că Pandurii Târgu Jiu a meritat victoria în meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, şi a precizat că echipa sa va avea un parcurs bun în campionat, dacă va fi arbitrată corect.

13 afișări
Imaginea articolului Cârţu: O să ne fie bine, dacă suntem arbitraţi corect

Cârţu: O să ne fie bine, dacă suntem arbitraţi corect (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Este o victorie meritată pe deplin, mai ales că am întâlnit un adversar serios şi bine organizat. Am făcut o primă repriză bună, iar în a doua ne-am apărat rezultatul. Suntem o echipă matură, iar dacă suntem arbitraţi corect o să ne fie bine. Avem 6 puncte, dar acum trebuie doar să adunăm câte ceva de la fiecare joc, pentru a avea un final de campionat liniştit. E o victorie care a venit la fix, la modul cum au muncit băieţii şi îi felicit pentru ce au jucat bine în faţa unui adversar este foarte bine organizat din toate punctele de vedere. FC Vaslui venea şi cu un moral bun după calificare. Recunosc că am avut temeri pentru acest joc pentru că suntem la început şi nu suntem nici noi cu pregătirea sută la sută şi întâlneam o echipă cu moral bun şi se puteau întâmpla multe. Era un meci de toate pronosticurile", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a menţionat că formaţia Pandurii a învins deoarece a jucat bine: "Echipa mea a jucat bine şi am învins meritat. Probabil că dacă nu erau anumite şicane poate am fi avut şi mai multe acţiuni şi faze de poartă mai multe. Am făcut o primă repriză bună iar a doua a fost mai încrâncenată şi cu multe înteruperi. Şi noi am conservat apoi rezultatul. Până la urmă sunt trei puncte pe care le adunăm la celelalte trei şi avem şase puncte. Suntem în stadiul în care încercăm să adunăm cât mai multe puncte pentru a avea un debut de campionat mai liniştit. La momentul acesta este primul gând al meu. Să fie primit locul I pe care suntem acum", a adăugat Cârţu.

Cârţu se simte vânat de arbitri

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, care a fost trimis în tribună, sâmbătă seară, la meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, a declarat că se simte vânat permanent de arbitri.

"Mă simt vânat permanent de ei. Asta e de mult timp răzbunarea lor. Că se ştie care e opinia mea despre ei, despre întregul corp de arbitri, cu excepţia unora care fac arbitrajul acesta din pasiune. Restul am o impresie a mea pe care am spus-o. Sunt Tudor, Balaj, Haţeganu sunt marfă de arbitri, sunt integri n-au probleme şi nu auzi nimic despre ei! Nimeni în rest nu a venit aici din pasiune pentru fotbal sau arbitraj, vin pentru o mie jumate de euro cât au la meciuri. Aste e opinia mea şi o spun", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a precizat că nu înţelege de ce este plătit arbitrul de rezervă.

Tehnicianul a menţionat că nu este prima dată când i se întâmplă să fie "şicanat" de arbitri. "Trebuie să mă aştept la şicane multe de acum înainte pentru că nu e prima dată când se întâmplă. Dar am făcut antrenamente bune şi pot sta şi în tribună, probabil că echipa va juca şi fără mine acolo, o să ştie ce să joace că din ce în ce joacă mai bine. Azi au jucat mai bine ca data trecută şi sper ca la meciul următor să jucăm mai bine ca acum şi aşa treptat să intrăm în formă", a adăugat Sorin Cârţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici