Cârţu: Oboseala acumulată de jucătorii mei sper să nu fie evidentă la meciul cu Farul

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat că Pandurii Târgu Jiu nu va avea un joc uşor, sâmbătă, pe terenul Farului Constanţa, deoarece elevii săi dau semne de oboseală după meciul din Cupa României, cu Universitatea Craiova, dar speră ca echipa să-şi revină până la ora partidei din etapa a XV-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Oboseala acumulată de jucătorii mei sper să nu fie evidentă la meciul cu Farul

Cârţu: Oboseala acumulată de jucătorii mei sper să nu fie evidentă la meciul cu Farul

"Meciul nu va fi deloc uşor pentru noi dar trebuie să continuăm seria asta de rezultate bune. În plus mai este şi starea asta de oboseală care apare la final de tur. Programul a fost încărcat dar sper ca oboseala să nu fie atât de accentuată şi ca băieţii să poată face şi acestui meci chiar dacă e al treilea din această săptămână. E normal să fie şi ei obosiţi şi după acest meci de Cupă programat la jumătatea săptămânii, dar sper ca asta să nu conteze atât de mult pentru jucătorii mei care au arătat mai proaspeţi la meciul cu Craiova. Farul va fi sigur mai odihnită decât noi pentru că ei nu au avut un meci în cupă ca noi şi nici drum lung de făcut. Dar indiferent ce va fi mergem să jucăm acolo. Vrem victoria normal dar dacă va fi şi un punct tot va fi bine pentru noi", a precizat Cârţu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a învins, miercuri, la Piteşti, cu scorul de 4-1, formaţia Universitatea Craiova, în optimile de finală ale competiţiei.

Tehnicianul a menţionat că problemele medicale din echipa sa s-au înmulţit după meciul din Cupa României, fiind forţat să-l cheme de la Târgu Jiu pe cel de-al treilea portar din lot, după accidentarea suferită de Mingote: "Rus nu va juca pentru că la meciul cu Universitatea a suferit o accidentare serioasă. Are smulgere de ligamente la gleznă, deja i s-a pus piciorul în ghips şi va sta două săptămâni. E o pierdere importantă, însă nu avem ce face încercăm să ne descurcăm cu ceea ce avem acum în lot. Şi portarul Mingote acuză unele probleme şi nu credem că va putea apăra. Va fi adus de la Târgu Jiu portarul de rezervă Bălăeţ şi vom vedea până la ora de start a meciului ce vom face".

Partida Farul-Pandurii, din etapa a XV-a a Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici