Cârţu: Trebuie schimbat ceva în atac

Tehnicanul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat că singurul compartiment cu probleme din formaţia sa este atacul şi că este posibil să renunţe la unii jucători.

25 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Trebuie schimbat ceva în atac

Cârţu: Trebuie schimbat ceva în atac (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Trebuie schimbat ceva în atac. Dacă facem mişcările pe care le dorim la jucători putem pune acelaşi obiectiv şi poate ceva mai bun. Important este să realizăm ce ne-am propus, dar pentru asta trebuie concurenţă în compartimentul de atac. Vreo doi-trei atacanţi mai trebuie să aducem şi posibil ca pe alţii să îi punem pe liber. Unii rămân dar alţii pot pleca, aşa se face un proiect. Campaniile de achiziţii se fac şi cu pierderi, dar trebuie să ai şi câştiguri", a afirmat Sorin Cârţu.

Antrenorul a precizat că are în observaţie 5-6 jucători în privinţa cărora va trebui să ia o decizie.

"O să-i vedem şi în cantonament şi apoi hotărâm care mai rămân. Suntem decişi în privinţa lui Stromajer în atac şi mai e şi acest jucător de atac din Brazilia cu CV destul de bun. Când a fost promovat, se anunţa un mare talent şi multă lume l-a aşteptat cu mult entuziasm. Negocierile au demarat de mai mult timp, preşedintele a stat în discuţii cu impresarii, iar jucătorii sunt la pregătire, dar o să-i vedem şi în cantonament. După perioada de pregătire, putem trage concluzii", a adăugat Cârţu.

Pandurii Târgu Jiu are programat primul meci amical al verii, marţi, în compania echipei Internaţional Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici