Cârţu va menaja mai mulţi jucători în meciul de la Vaslui

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, a decis să menajeze o parte din jucătorii de bază ai formaţiei în partida cu FC Vaslui, programată miercuri, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Cârţu va menaja mai mulţi jucători în meciul de la Vaslui

Cârţu va menaja mai mulţi jucători în meciul de la Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, nu vor juca în meciul de miercuri Alexandru Piţurcă, Adrian Rusu (ambii acuză probleme medicale minore), Ionuţ Stancu, Florin Hidişan (care nu sunt complet refăcuţi), Florin Stângă şi Milanko Raskovici (suspendaţi).

"Am gândit o altă strategie pentru jocul de la Vaslui şi vrem să mai odihnim din jucătorii care au evoluat meci de meci în ultimele etape, pentru că ritmul de joc a fost infernal. E o deplasare foarte lungă şi chiar nu are niciun rost să-i transportăm pe toţi pe acolo dacă nu sunt sută la sută apţi. Rămâne să vedem care este starea de sănătate a lor după ultimul meci şi cât de afectaţi sunt cei cu probleme şi vom decide azi cine va face parte din lot pentru acest meci", a precizat Sorin Cârţu.

Nici Cârţu nu va face deplasarea la Vaslui, el fiind suspendat pentru acest meci.

Din lotul care va merge la Vaslui vor face parte şi trei juniori, convocaţi de luni în cantonament cu echipa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici