Cârţu: Vreu să cred că jucătorii mei pot trece peste eşecul cu Dinamo

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, joi, că vrea să creadă că jucătorii formaţiei Pandurii pot trece peste eşecul din partida cu Dinamo, din etapa trecută a Ligii I, şi vor arăta în acest week-end că au caractere puternice.

10 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Vreu să cred că jucătorii mei pot trece peste eşecul cu Dinamo

Cârţu: Vreu să cred că jucătorii mei pot trece peste eşecul cu Dinamo

"Noi venim după o înfrângere care oricum lasă urme şi vreau să cred că jucătorii mei pot trece peste eşecul cu Dinamo (n.r. - scor 0-3), asta pentru că trebuie să fim puternici. Caracterele puternice se văd atunci când trec prin momente dificile şi greutăţi. Când sunt înfrângeri din acestea cum am suferit noi cu Dinamo trebuie să-ţi dovedeşti echilibrul. La noi în echipă n-am avut probleme cu jucătorii să îşi reproşeze ceva între ei după meci, ci doar discuţii realiste. Am fost foarte supărat după meci, de aceea nici nu am vorbit atunci cu nimeni, pentru că aş fi fost virulent. N-am vorbit cu jucătorii până nu am văzut meciul din nou şi nu am analizat din nou totul la rece. Dar când e atât de evident, trebuie să accepţi până la urmă că adversarul îţi e superior. Diferenţa s-a făcut între atacant-apărător şi aici s-a văzut că ne sunt net superiori. Nu poţi şi trebuie să fie o corelare între a vrea şi a putea, ai noştri au vrut dar nu au putut", a spus Cârţu.

Partida Pandurii Târgu Jiu - FC Timişoara, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici