Casemiro aproape de un transfer la Man Utd. Ce salariu ar putea avea pe Old Trafford

Mijlocaşul Casemiro de la Real Madrid este tot mai aproape de un transfer la Manchester United şi este pe cale să devină unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de pe Old Trafford, conform presei britanice de specialitate.

212 afișări
Imaginea articolului Casemiro aproape de un transfer la Man Utd. Ce salariu ar putea avea pe Old Trafford

Casemiro aproape de un transfer la Man Utd. Ce salariu ar putea avea pe Old Trafford

United a făcut un obiectiv principal din transferul jucătorului madrilen, la capătul unei veri frustrante de căutări, în vederea realizării celor mai bune transferuri. Presa britanică susţine că a fost convenită suma de transfer cu Barcelona şi Juventus pentru Frenkie de Jong şi, respectiv, Adrien Rabiot, dar niciuna dintre tranzacţii nu a fost finalizată.

S-a raportat că reprezentanţii lui United au purtat deja discuţii cu conducerea campioanei din capitala spaniolă, continuând să lucreze la o înţelegere, în timp ce termenul limită de transfer se apropie cu paşi repezi. Se anticipează că afacerea va fi încheiată în câteva zile.

Sugestiile conform cărora jucătorul de 30 de ani ar urma să îşi dubleze salariul de la Real Madrid pe Old Trafford sunt considerate a fi exagerate, deşi se pare că va deveni unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de la United dacă transferul se va finaliza.

Conform cifrelor furnizate de platforma Spotrac, Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit star de pe Old Trafford, cu un salariu de 515.000 de lire sterline pe săptămână. Pe parcursul unui an, suma se ridică la 26,52 milioane de lire sterline. Următorul cel mai bine plătit de club este David De Gea, cu 19,5 milioane de lire sterline pe an.

The Athletic a relatat că orice tranzacţie pentru Casemiro va începe de la o sumă aflată cel puţin la acelaşi nivel cu salariile lui De Gea, care se rezumă la o cifră brută de 375.000 de lire sterline pe săptămână (spaniolul este cel mai bine plătit portar din fotbalul mondial).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici