Casillas, portarul cu cele mai multe goluri primite în El Clasico

Portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, este goalkeeperul cu cele mai multe goluri primite în istoria El Clasico cu FC Barcelona, sâmbătă seară ajungând la 49 de goluri încasate, informează cotidianul catalan Sport.

244 afișări
Imaginea articolului Casillas, portarul cu cele mai multe goluri primite în El Clasico

Casillas, portarul cu cele mai multe goluri primite în El Clasico (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iker Casillas a jucat sâmbătă seară în El Clasico cu numărul 23, el debutând la 27 februarie 2000, când Realul s-a impus în faţa Barcelonei, scor 3-0.

În cele 23 de dueluri cu eterna rivală în care a jucat Casillas, madrilenii s-au impus de şapte ori, catalanii de zece, iar şase partide s-au încheiat la egalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici