Câştigătorul de anul trecut al Turului Italiei, internat în spital după ce a căzut în Turul Elveţiei

Ciclistul canadian Ryder Hesjedal a fost internat în spital, luni, după ce a căzut în etapa a III-a a Turului Elveţiei, competiţie pregătitoare pentru Turul Franţei, a anunţat echipa sa, Garmin, citată de AFP.

116 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul de anul trecut al Turului Italiei, internat în spital după ce a căzut în Turul Elveţiei

Ryder Hesjedal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primele examene medicale nu au relevat fracturi sau complicaţii neurologice pentru câştigătorul Turului Italiei din 2012. Hesjedal s-a lovit la cap, la gât şi are contuzii multiple la mâna dreaptă, la şold, la umăr şi la genunchiul stâng.

"Hesjedal va rămâne sub supravegherea medicilor. Sperăm ca el să revină la antrenamente în câteva zile, dar asta va depinde de cât de repede se va recupera", au declarat oficialii echipei americane Garmin.

Ryder Hesjedal, care a fost nevoit să abandoneze Turul Elveţiei, se afla pe locul secund înaintea începerii etapei a III-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici