Cât a plătit Becali pentru deszăpezirea Arenei Naţionale - GALERIE FOTO

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, le-a dat 1.000 de euro celor 15 angajaţi ai firmei care se ocupă cu deszăpezirea la Arena Naţională, în semn de apreciere pentru activitatea acestora la stadion.

442 afișări
Imaginea articolului Cât a plătit Becali pentru deszăpezirea Arenei Naţionale - GALERIE FOTO

Becali a dat 1000 de euro angajaţilor cu deszăpezirea de la Arena Naţională (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Becali le-a oferit anjagaţilor două hârtii de 500 de euro, spunând: "Vă mulţumim pentru ce aţi făcut aici. Împărţiţi banii între voi".

Angajaţii au reacţionând strigând: "Haide Steaua!".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, împreună cu preşedintele FRF Mircea Sandu şi cu directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, Radu Popa, au inspectat, vineri, starea gazonului de pe Arena Naţională, oficialul stelist declarându-se mulţumit.

FC Steaua întâlneşte, la 16 februarie, formaţia FC Twente, în manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Partida, programată pe Arena Naţională, va avea loc de la ora 22.05.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici