Cât costă biletele la gala Campion pentru România în care Bute îşi apără centura de campion mondial IBF

Biletele la gala Campion pentru România, din 9 iulie, de la Bucureşti, în care Lucian Bute îşi apără centura de campion mondial IBF în faţa francezului Jean Paul Mendy, costă între 70 şi 600 de lei.

410 afișări
Imaginea articolului Cât costă biletele la gala Campion pentru România în care Bute îşi apără centura de campion mondial IBF

Cât costă biletele la gala Campion pentru România în care Bute îşi apără centura de campion mondial IBF (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Biletele au preţuri începând de la 70 de lei, 110 şi 175 lei în tribunele de la nivelul 1 şi 350 şi 600 lei în zonele VIP de lângă ring. Toate biletele vor fi scanate la intrare, iar accesul in Romexpo va fi permis începând cu ora 17.30.

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro, iar de marţi, 14 iunie vor putea fi site şi în punctele de vânzare Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici