Cătălin Cîrjan se antrenează din greu să ajungă la prima echipă a lui Arsenal

  • Cătălin Cîrjan a fost adus de Arsenal în urmă cu un an şi jumătate de la Viitorul Domneşti
  • În decembrie 2019 a semnat primul contract de profesionist cu Arsenal
  • El a fost promovat deja la echipa Under 23 a clubului din Londra
711 afișări
Imaginea articolului Cătălin Cîrjan se antrenează din greu să ajungă la prima echipă a lui Arsenal

SITE - Cătălin Cîrjan se antrenează din greu să ajungă la prima echipă a lui Arsenal

Cătălin Cîrjan se pregăteşte intens să impresioneze la Arsenal. Românul de 17 ani a impresionat la echipa U19 a clubului, reuşind 3 goluri şi 3 assist-uri în 15 partide. Astfel, el a făcut deja saltul către echipa secundă a clubului.
 
Mijlocaş ofensiv de meserie, Cîrjan a muncit din greu ca să ajungă la o formă fizică adecvată pentru fotbalul englez. Impresarul jucătorului, Cătălin Sărmăşan, a dezvăluit pe reţelele de socializare cum arată Cîrjan după antrenamentele la sală.
 
                         
„Copilul firav s-a transformat într-un bărbat adevărat, pregătit să înfrunte bătălii şi mai grele decât până acum”, a scris impresarul jucătorului pe pagina de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici