VIDEO  Cătălin Moroşanu a decis schimbare. Ce noutate a apărut în Dynamite Fighting Show

Cea mai mare promoţie de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show, a lansat noul kit oficial al luptătorilor care intră în arenă în sezonul 2023.

408 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu a decis schimbare. Ce noutate a apărut în Dynamite Fighting Show

Cătălin Moroşanu a decis schimbare. Ce noutate a apărut în Dynamite Fighting Show

Kitul poartă semnatura celor de la Peak Sport, brand care îi îmbracă pe cei mai cunoscuţi luptători încă din 2019, dar are acorduri pe plan intern inclusiv cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, dar şi cu naţionala de baschet.

Noul echipament păstrează culorile tradiţionale ale promoţiei, roşu şi negru, oferind o viziune fresh a brandului. „Ne bucurăm să prezentăm noile echipamente. Sunt sigur că o să vă placă pentru că încercăm să ne updatăm în fiecare an”, a spus Cătălin Moroşanu.

„Suntem la al cincilea sezon împreună cu Peak şi a venit momentul să îmbrăcăm haine noi, este un echipament fresh pe care inclusiv fanii îl vor putea obţine de pe site-ul oficial, dar pe parcursul anului vom avea noi surprize din acest parteneriat”, a declarat şi Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

Cei care au prezentat echipamentul, modele de ocazie pentru acest eveniment, au fost luptătorii Andrei Ostrovanu şi Sebastian Cozmâncă. Fondat acum peste 3 decenii în China, Peak Sport a devenit unul dintre cele mai mari branduri din industrie la nivel global, având în acest moment 13 comitete olimpice, dar şi zeci de echipe naţionale din diverse sporturi. Dynamite Fighting Show este singura organizaţie de arte marţiale care are un acord în lume cu brandul al cărui ambasador este faimosul baschetbalist Tony Parker.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici