Cătălin Moroşanu l-a învins pe Mighty Mo la gala Collizion World Grand Prix

Românul Cătălin Moroşanu l-a învins la puncte pe americanul Mighty Mo, sâmbătă, după disputarea unei runde suplimentare, în cadrul galei K1 Collizion World Grand Prix de la Arad.

603 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu l-a învins pe Mighty Mo la gala Collizion World Grand Prix

Cătălin Moroşanu l-a învins pe Mighty Mo la gala Collizion World Grand Prix (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Lupta dintre Cătălin Moroşanu şi Mighty Mo i-a supărat pe spectatori, care i-au reproşat lui Moroşanu că a câştigat prea uşor, în faţa unui adversar care nu a ripostat.

Publicul a reacţionat la aflarea deciziei, preferând să-l ovaţioneze pe Mighty Mo. Vizibil afectat, Moroşanu a ţinut să spună: "Sunt român şi vă iubesc".

La categoria superfights, Raul Cătinaş l-a învins la puncte pe bosniacul Dzevad Poturak, iar Mihăiţă Golescu s-a impus la puncte în faţa cehului Petr Vondracek.

De asemenea, bielorusul Alexei Ignaşov l-a învins prin K.O. în repriza a doua pe americanul Ronnie Sparks, iar francezul Freddy Kemayo l-a făcut K.O. pe cehul Roman Kleibl, în repriza a doua a confruntării cu acesta.

La final elimination, olandezul Mounir Zekhnini l-a învins la puncte pe Tibor Nagy (Ungaria), rusul Shamil Abasov (Rusia) s-a impus, tot la puncte, în faţa americanului James Philips, iar croatul Mladen Brestovac l-a învins la puncte pe olandezul Koos Wessels.

În singurul meci disputat pe sistem MMA, Alex Lungu a câştigat, în secunda 53, în faţa lui Justice Smith (SUA).

La reprezentaţie au asistat aproximativ 3.500 de spectatori, cu aproape 1.000 mai mult decât locurile pe scaune din Sala Polivalentă arădeană.

Cel mai aclamat luptător român al galei a fost orădeanul Alexandru Lungu, o bună parte dintre spectatori fiind bihoreni. Publicul a fost la fel de entuziasmat şi la meciul lugojeanului Raul Cătinaş, ajutat de o galerie importantă de bănăţeni. Publicul a intrat în delir la finalul partidei susţinute de Alexei Ignaşov, bielorusul fiind aplaudat minute în şir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici