Cătălina Ponor preţuieşte mai mult bronzul de la echipe decât argintul de la sol

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, luni, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", la revenirea de la Jocurile Olimpice, că medalia de bronz obţinută în concursul pe echipe este mai importantă pentru ea decât cea de la sol.

1168 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor preţuieşte mai mult bronzul de la echipe decât argintul de la sol

Cătălina Ponor preţuieşte mai mult bronzul de la echipe decât argintul de la sol (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Mă bucur că am putut să aduc României o medalie individuală. Pentru mine mai importantă a fost cea obţinută cu echipa", a spus Ponor.

Cătălina Ponor s-a declarat bucuroasă pentru că a reuşit să treacă peste ratarea de la bârnă, ceea ce i-a permis câştigarea medaliei de argint la sol. "Mă bucur că am putut să dau dovadă de tărie de caracter şi am putut să trec peste ce s-a întâmplat la bârnă. Nu vreau să vorbesc de ce s-a întâmplat în concurs. Ce a fost, a fost. În primul rând eu mi-am făcut greşelile. Dacă nu existau, atunci nu exista nici această problemă", a explicat Ponor.

Tripla campioană olimpică de la Atena nu ştie dacă se va retrage din activitate, deşi a anunţat că va face acest lucru după Jocurile Olimpice de la Londra. "Nu am spus că mă retrag, am spus-o înainte de concurs. Deocamdată urmează relaxare şi trebuie să vorbesc şi cu antrenorii şi să vedem ce avem de făcut", a subliniat Ponor.

Sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice de la Londra au revenit la Bucureşti, luni, după două săptămâni de competiţie în care au reuşit să obţină nouă medalii, din care două de aur.

România a fost reprezentată la JO de 103 sportivi din 15 discipline şi a încheiat competiţia pe locul 27 în clasamentul pe naţiuni, cu nouă medalii (2-5-2): aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici