Cătălina Ponor rectifică declaraţiile la adresa lui Bellu şi Bitang. "Îmi cer scuze, antrenorii m-au felicitat după exerciţiul de la sol"

Gimnasta Cătălin Ponor şi-a cerut scuze, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Londra, că a spus că antrenorii lotului nu au felicitat-o după exerciţiul de la sol care i-a adus medalia olimpică de argint.

6996 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor rectifică declaraţiile la adresa lui Bellu şi Bitang. "Îmi cer scuze, antrenorii m-au felicitat după exerciţiul de la sol"

Cătălina Ponor rectifică declaraţiile la adresa lui Bellu şi Bitang. "Îmi cer scuze, antrenorii m-au felicitat după exerciţiul de la sol" (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

"Vreau să-mi cer scuze pentru că am spus că domnii antrenori nu m-au felicitat, pentru că m-au felicitat după exerciţiul de la sol. Nu am ştiut de ce au plecat în grabă după ce am luat medalia de argint. Aş fi vrut ca interviul meu să fi fost dat în întregime pentru că s-ar fi văzut că eu le-am mulţumit pentru că ne-au fost alături", a spus Ponor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici