Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au dansat împreună la o gală demonstrativă - VIDEO

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au participat amândoi la "Gala de Estrellas de Gimnasia 2012" din Mexic, acolo unde au impresionat audienţa cu prestaţia individuală şi cea colectivă.

685 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au dansat împreună la o gală demonstrativă - VIDEO

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au dansat împreună la o gală demonstrativă

Marian Drăgulescu a ales muzica lui Michael Jackson şi piesa lui PSY devenită hit, "Gangnam Style", pentru exerciţiile de la concursul demonstrativ din Mexic. Gimnastul român, care şi-a anunţat retragerea, a concurat în Mexic la sol şi la bară.

De asemenea, el a avut o prestaţie foarte apreciată de către public alături de Cătălina Ponor, cei doi dansând pe ritmurile unui tango. Gimnaştii români s-au sincronizat perfect în timpul dansului.

Cătălina Ponor a participat în cadrul concursului demonstrativ din Mexic la individual, sol şi bârnă, publicul apreciind în mod deosebit show-ul făcut de gimnasta noastră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici