Cătălina Ponor va fi legitimată la CS Dinamo

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat joi că se va legitima la CS Dinamo Bucureşti pentru care a mai evoluat în 2007, discutând deja în acest sens cu preşedintele Elisabeta Lipă, care a încurajat-o în încercarea ei de a reveni în competiţii.

252 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor va fi legitimată la CS Dinamo

Cătălina Ponor va fi legitimată la CS Dinamo (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Tripla campioană olimpică la Atena şi de cinci ori medaliată cu aur la Campionatele Mondiale (2004, 2005, 2006), Cătălina Ponor, a decis de curând să revină în gimnastică, după ce în urmă cu aproximativ patru ani anunţase că şi-a încheiat cariera de sportivă. Ponor se antrenează la Izvorani, alături de lotul olimpic.

"Nu-mi este frică de critici, iar acestea cu siguranţă deja există. Atât timp cât îmi voi face treaba în sală şi cât timp sunt pregătită, mă voi duce la ceva sigur. Mă voi reactiva la clubul Dinamo, am discutat cu doamna Lipă, m-a încurajat şi mi-a spus că are toată încrederea în mine", a spus Ponor.

Gimnasta speră ca revenirea sa în activitatea sportivă să le dea fiori adversarelor, precizând că principalul său obiectiv este să ajungă la cea de-a doua ediţie a Jocurilor Olimpice din carieră, cea de la Londra, din 2012.

"Sper ca revenirea mea să le dea fiori adversarelor. Sper să le tremure puţin picioarele când o să mă vadă. Este o revenire grea pentru că probabil nimeni nu se aştepta să pot să fac faţă acestui program, dar eu îmi pun toată speranţa în ambiţia mea. Îmi doresc foarte mult să ajung la două olimpiade. Îmi lipseşte şi medalia de aur la mondiale, dar nu acesta a fost principalul motiv pentru care am decis să mă întorc", a spus Ponor.

Sportiva a afirmat că îşi doreşte ca gimnastele din lotul olimpic să o privească precum un exemplu.

"Sper ca fetele din lot să mă privească precum un exemplu pozitiv şi cu siguranţă că dacă vor avea nevoie de sfaturi o voi face. Atunci când stau şi le povestesc din experienţa mea de la marile competiţii stau cu ochii mari deschişi şi mă ascultă şi sunt sigură că îşi doresc şi ele să ajungă acolo sus", a adăugat gimnasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici