Cătălina Ponor: Vineri noapte voi purta drapelul României. Este un vis îndeplinit

Gimnasta Cătălina Ponor, în vârstă de 28 de ani, va fi portdrapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Rio şi se declară nerăbdătoare înainte de deschiderea competiţiei din Brazilia, iar sportiva a postat o poză pe o reţea de socializare prin care îşi împarte emoţiile cu fanii săi.

426 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor: Vineri noapte voi purta drapelul României. Este un vis îndeplinit

Cătălina Ponor: Vineri noapte voi purta drapelul României. Este un vis îndeplinit

Trăirile gimnastei sunt amplificate de onoarea de a fi portdrapelul României la ceremonia de deschidere a ediţiei cu numărul 31 a Jocurilor Olimpice: “Încă puţin! Vineri noapte voi purta drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice, pe stadionul Maracana. Un vis îndeplinit! Hai, România!”, au fost gândurile lui Ponor împărtăşite pe un site de socializare.

Cătălina Ponor este triplă campionă olimpică la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, iar opt ani mai târziu, la Londra, avea să-şi adauge în palmares încă două medalii: una de argint şi una de bronz.

La gimnastică, România va fi reprezentată de patru sportivi: Cătălina Ponor, Larisa Iordache (rezervă), Marian Drăgulescu şi Andrei Muntean.

Delegaţia României va defila vineri, pe Stadionul Maracana, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, care va începe la ora 02:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici