Câte goluri record a înscris Real Madrid? Luka Modric, 100 de meciuri în CL la Real

Real Madrid a terminat marţi pe primul loc în Grupa D a Ligii Campionilor, după ce golurile lui Toni Kroos şi Marco Asensio au asigurat victoria cu 2-0, pe teren propriu, în faţa lui Inter Milano. Golul lui Asensio a fost cel cu numărul 600 pentru madrileni în competiţie.

198 afișări
Imaginea articolului Câte goluri record a înscris Real Madrid? Luka Modric, 100 de meciuri în CL la Real

Sursa foto-Mediafax

Ambele echipe erau deja calificate în optimi, iar Real a încheiat cu 15 puncte din şase meciuri, cu 5 mai multe decât Inter, ocupanta locului secund. Sheriff Tiraspol a terminat pe locul al treilea cu 7 puncte, furnizând surpriza, prin calificarea în Europa League.

Căpitanul Realului, Luka Modric, omul meciului la cea de-a 100-a apariţie a sa pentru club în prima competiţie europeană, s-a declarat încântat că a încheiat faza grupelor pe prima poziţie.

„Sunt foarte fericit pentru joc şi pentru rezultat. Ne-am dorit să terminăm în fruntea clasamentului pentru a evita echipe mai puternice în optimile de finală", a declarat presei la final, mijlocaşul croat în vârstă de 36 de ani.

„Mă simt bine, ca şi cum aş avea sub 30 de ani. Vârsta mea nu este un factor, ceea ce contează este cum te comporţi pe teren. Am jucat bine pe contraatac, iar Toni a marcat un prim gol grozav".

Marco Asensio a marcat golul cu numărul 600 pentru madrileni în Liga Campionilor. Real Madrid este clubul cu cele mai multe goluri marcate în această competiţie, devansând Bayern (546), Barcelona (537), Manchester United (398) şi Juventus (333).

Cu cele două goluri reuşite din afara careului, Real Madrid a produs prima serie de 5 goluri consecutive marcate în acest fel în istoria Ligii Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici