Câte medalii a câştigat Alina Kabaeva, înainte să-l cucerească pe Vladimir Putin

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva, partenera preşedintelui rus, a câştigat aurul olimpic în 2004 şi două campionate mondiale.

25619 afișări
Imaginea articolului Câte medalii a câştigat Alina Kabaeva, înainte să-l cucerească pe Vladimir Putin

Câte medalii a câştigat Alina Kabaeva, înainte să-l cucerească pe Vladimir Putin

Născută la Taşkent, capitala Uzbekistanului, Alina Kabaeva, fostă gimnastă de performanţă şi fotomodel, este acum om politic, fiind considerată iubita preşedintelui Vladimir Putin. Potrivit New York Post, amanta lui Putin ar fi acum în siguranţă cu copiii ei, în Elveţia.

Ajunsă în 1994 la centrul de pregătire din Moscova, a cucerit, ca sportivă, medalia de bronz la Sydney 2000 şi aurul de la Atena 2004, cele mai mari realizări ale sale ca profesionistă.

La aceste medalii se adaugă 9 medalii de aur, 3 de argint şi două medalii de bronz mondiale, 15 de aur la Europene şi 5 locuri I la Cupa Mondială, între 1998 şi 2007. La Madrid, în 2001, însă, unul dintre succesele sale a fost anulat pentru dopaj, după ce a fost testată pozitiv pentru un diuretic. S-a retras sfârşitul anului 2007.

Techcafe scrie pe larg despre povestea de iubire dintre Alina şi Vladimir. Când a intrat fosta sportivă în viaţa acestuia şi ce a păţit ziarul rus Moskovsky Korrespondent, care a scris, în 2008, că Putin era gata să se căsătorească cu Kabaeva.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici