Page Six: „Amanta lui Putin se află în Elveţia, cu cei patru copii ai lor”

Potrivit publicaţiei, „Kabaeva, o gimnastă olimpică câştigătoare de aur, are patru copii cu liderul rus în vârstă de 69 de ani, dar cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru”.

86890 afișări
Imaginea articolului Page Six: „Amanta lui Putin se află în Elveţia, cu cei patru copii ai lor”

Vladimir Putin cu Alina Kabaeva (Kabaieva), care a primit Ordinul de Merit pentru Patrie la Moscova, pe 21 decembrie 2005

„Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, se ascunde în prezent în Elveţia, cu cei patru copii mici ai lor”, scrie Page Six, pagina de mondenităţi şi bârfe a celor de la New York Post, dezvăluind câteva detalii.

„În timp ce Putin îşi duce atacul asupra Ucrainei, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată şi foarte sigură undeva în Elveţia, cel puţin deocamdată, după cum ne-a spus o sursă”, scrie publicaţia americană.

Potrivit informaţiilor, Kabaeva este „o gimnastă olimpică câştigătoare de aur, are patru copii cu liderul rus, în vârstă de 69 de ani, dar cei doi nu au confirmat niciodată oficial acest lucru”.

Surse, relatează Page Six, spun că „cei doi au două fete gemene, în vârstă de 7 ani, născute în apropiere de Lugano, Elveţia, în februarie 2015. Se crede că au şi alţi doi copii”.

„Alina are doi băieţi şi doi gemeni cu Putin şi s-au născut în Elveţia”, a declarat o sursă pentru Page Six despre presupuşii copii ai lui Putin cu Kabaeva, 38 de ani. „Toţi copiii au paşapoarte elveţiene”, informează New York Post. În acest timp, Putin s-ar ascunde într-un buncăr din Siberia, de unde comandă „operaţiunea specială” demarată pe 24 februarie.

Elveţia a renunţat la proverbiala-i neutralitate şi s-a declarat de acord cu sancţiunile impuse Rusiei de către comunitatea internaţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici