Câţiva suporteri rapidişti reţinuţi după incidentele din afara stadionului

Câţiva suporteri ai echipei Rapid Bucureşti au fost reţinuţi, joi, după ratarea calificării în grupele Cupei UEFA, deoarece au provocat incidente în afara stadionului, la încheierea partidei cu formaţia germană VfL Wolfsburg.

13 afișări
Imaginea articolului Câţiva suporteri rapidişti reţinuţi după incidentele din afara stadionului

Câţiva suporteri rapidişti reţinuţi după incidentele din afara stadionului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Aproximativ 1.500 de fani rapidişti se strânseseră în faţa stadionului şi cereau demisia antrenorului portughez Jose Peseiro, lucru care s-a întâmplat la finalul întâlnirii. În momentul în care unul dintre acţionari, Fathi Taher, s-a îndreptat spre ei, suporterii au arunat cu pietre şi sticle. Jandarmii au intervenit imediat şi au reţinut câţiva suporteri turbulenţi.

În acest moment, în faţa stadionului au mai rămas aproximativ 50 de fani.

Echipa Rapid Bucureşti a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, după ce a remizat, joi, scor 1-1 (0-1), cu formaţia germană VfL Wolfsburg, într-un meci disputat pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu şi contând pentru manşa secundă a primului tur al competiţiei. În tur, Rapid a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici