Cavani, Angel Di Maria şi Neymar ar putea pleca de la PSG la vară - presă

După încă un sezon în care echipa sa nu trece de optimi în Liga Campionilor, Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSG-ului, a decis să schimbe din temelii echipa. Presa din Franţa a aflat că vrea să vândă mai mulţi grei, printre care s-ar număra Edinson Cavani, Di Maria şi chiar superstarul Neymar.

177 afișări
Imaginea articolului Cavani, Angel Di Maria şi Neymar ar putea pleca de la PSG la vară - presă

Cavani, Angel Di Maria şi Neymar ar putea pleca de la PSG la vară - presă

În cazul primilor doi, Nasser Al-Khelaifi nu renunţă fără o sumă mare de bani la schimb. Vrea să obţină sute de milioane pe ei, iar ulterior să cumpere alţi jucători de top dornici să câştige de trofee, apreciază Le Parisien. De partea cealaltă, Neymar şi-a exprimat de multe ori nemulţumirile, a declarat în dese rânduri că vrea să se întoarcă la Barcelona, iar acest lucru a fost recunoscut chiar de şefii catalanilor. În presa din Spania ar fi apărut mesaje prin care brazilianul se cere înapoi.

Iar schimbarea de la PSG ar fi una drastică, în condiţiile în care Di Maria, Cavani şi Neymar au roluri foarte importante în jocul ofensiv al parizienilor.

Cifrele din acest sezon:
Neymar: 23 de meciuri, 20 de goluri, 11 asisturi
Cavani: 27 de meciuri, 22 de goluri, 8 asisturi
Di Maria: 37 de meciuri, 13 goluri, 12 asisturi

Totuşi, cele mai mari şanse să plece de la PSG le au Jese Rodriguez, Thomas Meunier şi Christopher Nkunku. L'Equipe a aflat că francezii cer o sumă exorbitantă, 80 de milioane de euro, deşi, potrivit Transfermarkt, cota totală a fotbaliştilor ajunge la 52 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici