Cazul Bosânceanu - Marius Avram, trimis spre rejudecare Comisiei de Disciplină a FRF

Comisia de Recurs a LPF a admis în şedinţa de joi cererea de reviziure a fostului acţionar majoritar al FC Farul, Gheorghe Bosânceanu, în litigiul cu arbitrul Marius Avram şi a trimis cazul spre rejudecare Comisiei de Disciplină a FRF pentru solutionarea cauzei sub toate aspectele.

73 afișări
Imaginea articolului Cazul Bosânceanu - Marius Avram, trimis spre rejudecare Comisiei de Disciplină a FRF

Fostul acţionar majoritar al FC Farul, Gheorghe Bosânceanu (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

Conform site-ului LPF, comisia a casat în totalitate hotărârile nr.2/23.07.2009 a Comisiei de Recurs a LPF şi nr.6/09.07.2009 a Comisiei de Disciplină a FRF.

Fostul patron al clubului Farul Constanţa, Gheorghe Bosânceanu fusese suspendat pentru şase luni şi amendat cu 150.000 de lei pentru declaraţiile făcute la adresa arbitrului Marius Avram. Bosânceanu declarase la finalul partidei Farul - CFR Cluj, din etapa a XXV-a a ediţiei 2008 - 2009 a Ligii I, scor 0-1, că oficialii grupării ardelene l-au motivat financiar pe Avram.

Tot joi, Comisia de Recurs a dat termen pentru 5 noiembrie în cazul Dorin Toma - CFR Cluj, a anulat ca netimbrat recursul clubului Poli Iaşi în litigiul cu firma de impresariat SC Lita Management Sport şi a admis memoriul în cazul FC Timişoara - FC Rapid, trimiţând cauza spre rejudecare Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor pentru soluţionarea pe fond cu arătarea probatoriului pe care s-a întemeiat hotărârea de fond.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici