Cazul dinamovistului Julio Cesar, trimis la Comisia de Disciplină

Comisia de Apel a FRF a trimis, joi, la Comisia de Disciplină rejudecarea cazului în care FC Vaslui cere să câştige cu scorul de 3-0 partida cu Dinamo, ca urmare a faptului că gruparea bucureşteană l-ar fi folosit pe fundaşul Julio Cesar Correia în stare de suspendare, informează www.frf.ro.

13 afișări
Imaginea articolului Cazul dinamovistului Julio Cesar, trimis la Comisia de Disciplină

Cazul dinamovistului Julio Cesar, trimis la Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină a FRF a anulat, la data de 10 septembrie, cartonaşul roşu acordat dinamovistului Julio Cesar la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a VI-a a Ligii I. În minutul 54 al partidei disputate la 30 august, Julio Cesar şi jucătorul Universităţii, Joshua Mitchell, au fost eliminaţi, după ce au participat la o încăierare în careul dinamoviştilor. FC Vaslui a contestat dreptul de joc al dinamovistului la Comisia de Disciplină, însă aceasta a fost respinsă, cazul ajungând la Comisia de Apel.

Julio Cesar a jucat titular în partida câştigată de Dinamo cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei FC Vaslui, în etapa a VII-a a Ligii I.

De asemenea, Comisia de Apel a respins solicitarea finanţatorului clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, care cerea să i se anuleze suspendarea de două luni dictată de Comisia de Disciplină, precum şi amenda de 12.800 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici