Cazul FC Argeş a fost amânat pentru 8 iulie

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a amânat judecarea cazului FC Argeş pentru a doua oară în decurs de o săptămână, noul termen fiind la 8 iulie, a anunţat, miercuri, Adrian Neguţ, vicepreşedintele comisiei.

36 afișări
Imaginea articolului Cazul FC Argeş a fost amânat pentru 8 iulie

Cazul FC Argeş a fost amânat pentru 8 iulie

"S-a prezentat avocatul clubul FC Argeş, precum şi un domn, Sebastian Stancu, acesta susţinând că este preşedintele interimar al clubului. Nu a prezentat niciun document în acest sens, de aceea i-am solicitat ca la 8 iulie să prezinte un document care să ateste calitatea sa de interimar. Pentru această şedinţă fuseseră citaţi toţi arbitrii şi membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor: Constantin, Bogaciu, Lică, Corpodean şi ceilalţi, dar am primit o adresă de la CCA prin care ni s-a transmis că toţi au interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, iar niciunul dintre cei citaţi nu este din Bucureşti. Vom face o adresă la Tribunalul Piteşti să aflăm termenul dosarului şi să vedem dacă putem obţine permisiunea ca o parte din membrii comisiei să se deplaseze acolo pentru a-i interoga pe cei aflaţi în detenţie. Am folosit şi rechizitoriul prin care persoanele din fotbal implicate în acest caz au fost trimise în judecată. Avem timp până săptămâna viitoare să-l studiem", a declarat Neguţ.

De asemenea, au fost amânate până la 8 iulie următoarele cazuri: incidentele de la meciul FC Argeş - Dinamo; litigiul dintre CFR Cluj şi Gheorghe Bosânceanu, litigiul dintre Dinamo şi Marin Condescu, precum şi ratificarea sancţiunilor lui Dayro Moreno şi Ricardo Pedriel de la Steaua, Vladimir Bozovici de la Rapid şi Julius Wobay de la Universitatea Craiova.

Au rămas în pronunţare pentru 8 iulie incidentele de la Rapid - Poli Iaşi pentru obiecte aruncate în teren, incidentele de la Universitatea Craiova - FC Vaslui tot pentru obiecte aruncate în teren şi litigiul dintre Universitatea Craiova şi Ştefan Crişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici