Cazul Simonei Halep, ziua 2 la TAS / Antrenorul Patrick Mouratoglou va fi audiat

Simona Halep a ajuns, în urmă cu câteva minute, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar imediat după ce sportiva a intrat, a sosit şi fostul antrenor Patrick Mouratoglou, cel care va fi audiat joi în cazul dopajului sportivei cu Roxadustat.

550 afișări
Imaginea articolului Cazul Simonei Halep, ziua 2 la TAS / Antrenorul Patrick Mouratoglou va fi audiat

Cazul Simonei Halep, ziua 2 la TAS / Antrenorul Patrick Mouratoglou va fi audiat

Simona Halep nu a făcut declaraţii jurnaliştilor prezenţi în faţa TAS. Ea le-a zâmbit celor care au aşteptat-o. Sportiva nu are voie să facă declaraţii în perioada audierilor la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Imediat după ce Halep a intrat în Tribunal, a ajuns şi Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al sportivei, care va fi audiat joi şi va trebui să explice modul în care Simonei i-a fost administrat produsul contaminat cu Roxadustat.

Audierile mai multor persoane implicate au loc timp de trei zile, până vineri, 9 februarie 2024 la sediul TAS din Lausanne, Elveţia.

Părţile, martorii şi experţii vor participa la audiere atât personal, cât şi de la distanţă.

Audierile vor avea loc cu uşile închise, deoarece niciuna dintre părţi nu a solicitat o audiere publică, potrivit TAS.

„Susţinerile orale de încheiere vor avea loc în ultima zi. Încheierea audierii ar trebui să aibă loc în jurul orei 15:30 (16.30 - ora României), în 9 februarie 2024”, potrivit TAS.

Comisia TAS desemnată să audieze această chestiune este compusă din Annabelle Bennett (Australia), preşedinte, Jeffrey G. Benz (SUA) şi profesorul Ulrich Haas (Germania).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
halep,
mouratoglou,
tenis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici